top of page

MB Nova
KOSTNADSFRI DISTANSHEALING

Marita Bladh - Reiki Master
-Tillsammans höjer vi vibrationen på jorden, en människa i taget.
fb18f4_72a0581dfe3d40e795af0423b0bf7f70~mv2.png

Välkommen!

Kostnadsfri Distanshealing sedan 2009!

Kostnadsfri distanshealing har tillhandahållits av Marita Bladh på MB Nova sedan maj 2009 med tusen och åter tusentals deltagare! Marita var först ut med att erbjuda det via Facebook i Sverige. Som prenumerant är du välkommen att delta under den månad du prenumererar.

 

 Anmäl dig såhär:

  • Anmäl dig via formuläret ovan. (Om formuläret inte tar emot din anmälan beror det troligen på att du angivit fel mailadress eller att det smugit sig in ett mellanslag i din emailadress.) Har du problem, skriv till Marita: marita@mbnova.se

 

 

Ta emot, gör så här: 

Sätt eller lägg dig bekvämt. Slappna av, tona in, sätt i din intention att delta i distanshealingen och att du önskar få hjälp med ett specifikt problemområde - eller ta emot energi för ditt "högsta bästa". Om du vill kan du sätta på lite mjuk musik och gärna tända ett ljus.

 

Läs gärna mer tips här om hur du tar emot healing >>
 

Skicka kärlek!

Jag vill be alla som deltar aktivt att helt kort skicka en kärleksfull tanke till alla andra som deltar vid detta tillfälle - OCH gärna även barn i världen som har det svårt!

Exempel, tänk så här inom dig: "Jag skickar en tanke av kärlek och ljus till alla som deltar i kvällens distanshealing på MB Nova och till alla underbara barn i världen. Tänk vilken gemensam kraft det blir - tack på förhand!

Observera att du inte måste vara med aktivt - du behöver bara anmäla dig så kommer energin till dig när det passar dig bäst. Det går alltså bra att gå och lägga sig för natten om man tycker att det är sent.


Tillsammans gör vi världen lite, lite bättre ♥

 Kram, Marita 

 

Tillval: Healing Booster / Attunement

Vill du boka en Healing Booster / Attunement för att förstärka healingen och bli en medskapare av energi, Klicka här för att läsa mer om Healing Attunement >

Kostnadsfri Distanshealing

för prenumeranter av Dagens Ledstjärna VIP

Onsdagar jämna veckor, kl. 22.00 - 22.30, sedan 2009

Vill du lämna en extra gåva?

För dig som vill lämna en gåva går det bra att använda Swish; 0722-698970. Notera att distanshealingen ingår i Dagens Ledstjärna VIP kostnadsfritt.

Boka privat Distanshealing

bottom of page