top of page

Ta emot healing - Gör så här!

Jag får många frågor om hur man ska göra när man tar emot healing, här är några tips för den som är ovan, gör det som känns rätt och bra just för dig!

 

Kram, Marita INLEDNING:
Tänd ett ljus, sätt gärna på lite lugn musik. För ihop handflatorna framför bröstkorgen och för händerna uppåt, utåt och isär - som ett Y. Säg: -Jag öppnar nu mitt mentala rum. Blunda och rita en mental ljuscirkel omkring dig och tänk att bara goda kärleksfulla energier kommer in i cirkeln.

GRUNDA DIG:
Sätt eller lägg dig bekvämt, lossa ev. på kläder som sitter åt.Ta ett riktigt djupt andetag, håll andan och andas ut kraftfullt. Gör detta tre gånger. Föreställ dig att du är grundad/jordad och i harmoni med Moder Jord. Föreställ dig att du har rötter under dina fötter som du låter slingra sig ner i jorden. Dra gärna upp röd energi från Moder Jord och låt den sprida sig uppåt i din kropp. Rikta sedan uppmärksamheten uppåt mot universum och föreställ dig en stråle av vitt, flödande, kärleksfullt ljus. Föreställ dig att denna stråle flödar ner i dig och genom din kropp.

 

INTENTION OCH ANDNING:
Bestäm i din intention, tanke, att delta i healingen som (ex: Marita på MB Nova håller just nu) och att du önskar ta emot läkande och kärleksfulla energier för ett visst problem du har - och/eller för ditt högsta bästa. Sänd gärna en tanke om ljus och kärlek till alla som deltar i healingen. Lägg gärna händerna på magen och fokusera på din andning. Fokusera på hur luften går in via näsan och ända ner i magen. Fortsätt fokusera på andningen så länge du kan/vill. Du kan också fokusera på musiken och med alla sinnen känna hur tonerna förändras, stiger, sjunker och hur gott det är för kroppen och sinnet. Var bara stilla, njut och acceptera de tankar och känslor som passerar. Tänk att du är i perfekt harmoni med allt som sker.

TACKA:
När healingen är klar tackar du gärna den som gett healing och alla andra som varit med. Om du vill kan du tacka dina änglar, guider, Moder Jord och Universum också. Stäng nu ditt mentala rum genom att göra Y:et baklänges - börja uppifrån/utåt och för ihop händerna i en neråtgående rörelse.

 

EFTER:

Glöm inte släcka ljuset. Gå nu och drick ett stort glas uppfriskande vatten.Tänk på att dricka mycket vatten dagen efter en healing. Det hjälper kroppen vid ev. utrensningar. Ta det gärna extra lugnt och vila när du kan. Kom ihåg att vissa symptom kan kännas värre dagen efter för att sedan klinga av.

 

Jag önskar dig en underbar healingstund!

 

Text: Marita Bladh på MB Nova, www.mbnova.se, 0722-69 89 70

Marita Bladh - Reiki Master
bottom of page