top of page

MB Nova
MEDIAL VÄGLEDNING VIA TELEFON

Marita har arbetat i över 30 år som samtalspartner med den speciella inriktningen att blanda medial rådgivning med personlig- och andlig utveckling samt kunskaper i "Attraktionslagen" och många, många andra metoder samt individuell- och kärlek/äktenskaps coaching. Marita har en medfödd medial förmåga, liksom hennes mamma och mormor.

 

Läs mer om Marita >

Några ord från Marita:

Kontakta mig för stöd när livet känns upp och ner Du får konkreta svar och inspiration att gå vidare när allt känns motigt. Jag har över 20 års erfarenhet av rådgivning med eller utan Tarotkort. Fråga om kärlek, karriär, kriser, oro, ekonomi, hälsa, jobb - inga frågor är för stora eller för små. Självklart har jag tystnadsplikt. 

MB Nova - infinity

MEDIAL VÄGLEDNING VIA TELEFON
 

En medial vägledning kan hjälpa dig att se vad som ligger till grund för det som är i ditt liv just nu och att lära känna dig själv på djupet, vilket gör det möjligt att ta tag i och släppa sådant som hindrar dig på ett eller annat sätt. Vägledningen kan även att visa på möjligheter framåt i livet.

 

Medial vägledning via telefon passar dig som önskar en personlig kontakt och vill få möjlighet att ställa följdfrågor, bolla tankar och idéer, få tips, råd och verktyg för att lösa en viss situation. Jag repeterar allt jag säger så att du i lugn och ro kan föra anteckningar. 

 

GÖR SÅ HÄR:

 

  • Förboka din tid: Välj mellan 30 minuter (600 kr) och 60 minuter (900 kr). Länk till Kalendern för att boka 30 minuter > resp. 60 minuter >. Sedan går du till Webshopen och gör beställning och betalning. 

                              __________________________________________

 

Ring eller maila Marita om du undrar över något: marita@mbnova.se / 0722-698970 (Detta är inte ett betalnummer.)

Hur lång samtalstid ska man välja?
 

30 MINUTER: Medial vägledning 30 minuter passar dig som, per telefon, vill få svar på mer än en fråga eller titta lite djupare in i en frågeställning.

60 MINUTER: Medial vägledning 60 minuter passar dig som, per telefon, i lugn och ro vill gå igenom flera områden av ditt liv, titta på hinder, möjligheter och influenser för att optimera din livsväg framåt. Du får även tips på övningar, affirmationer och mycket, mycket mer!! 

                              _____________________________________________

Välkommen med dina livsfrågor 

Jag är genuint intresserad av andra människor och att hjälpa andra att hitta svar och lösningar på olika problem. Både män och kvinnor är välkomna till mig. Jag har arbetat med tarotkorten i över 20 år. För mig är korten ett sätt att kanalisera min intuition och i bilder visa svaret på en viss fråga. Korten ger dessutom konkreta tips och råd på hur man bäst ska gå vidare i olika situationer. Man kanske undrar om man ska ta ett jobb man blivit erbjuden, eller satsa på en kärlek man nyligen träffat? Och, tusen andra frågor som dyker upp i livet. Jag har dessutom otroligt mycket livserfarenhet och ett förflutet inom affärsvärlden. Det gör att jag kan relatera till, i princip, allt som människor frågar om. Ingen fråga är konstig eller dum i mina öron. För övrigt bemödar jag mig om att vara en lyhörd, trevlig, seriös och ärlig medmänniska. / Kram, Marita 

Marita Bladh
Medial Vägledning - MB Nova
Medial Vägledning - MB Nova
bottom of page