top of page

MB Nova
Handböcker

Enkla och effektiva små handböcker från MB Nova

Samtliga handböcker: 199 kr

PERFEKT FÖR DIG SOM KÄNNER DIG LITE OROLIG ELLER STRESSAD

Andas som en mästare

GUIDE: Andas som en Mästare. INNEHÅLL: 4 Skriftliga metoder för att andas dig lugn på 5 minuter samt instruktion om var du hittar "lugna punkten" - akupunkturpunkt för att gnugga dig lugn. (De fyra skriftliga övningarna finns även intalade så att du kan lyssna när Marita läser texten.)

 

Andningen är vår bästa vän i alla lägen! Rätt andning avvärjer ångest och lugnar oss i viktiga situationer.

1.jpeg
Andas som en mästare

DET ENKLA SÄTTET FÖR DIG ATT NÅ DINA MÅL!

Min Bevisbok

- Visste du att de flesta aldrig får det de drömmer om, helt enkelt för att de inte riktigt kan specificera vad det är de vill ha?

 

Vad önskar du dig? Är det en hel massa pengar och saker som snurrar runt, runt i ditt huvud eller har du faktiskt en struktur? Det är viktigt att ha en struktur och en plan för det underlättar för oss att nå våra mål. Det finns många sätt att sätta upp mål på. Här kommer du att få lära dig det korta och enkla sättet!

1h.jpeg
Min Bevisbok

PERFEKT FÖR DIG SOM VILL LÄRA DIG ATT VARA MER NÄRVARANDE!

Mindfulness

GUIDE: Mästare på Mindfulness på 5 minuter. (Eller: det är svårt att oroa sig när man gör yogapositionen; "Hunden. :-) ) Att behärska Mindfulness är en av huvudnycklarna till hälsa och glädje.

1c.jpg
Mindfulness

PERFEKT FÖR DIG SOM VILL LÄRA DIG LÖSA PROBLEM

Skriv dig fri från problem!

Det är när vi skriver ner det vi tänker och känner som vi får bättre grepp om våra tankar och känslor. Vi är inte våra tankar. Det är inte bara tillåtet, det är rekommenderat, att vi kontinuerligt byter ut de tankar vi inte vill ha. Processen är mycket enkel; skriv ner, snurra och vänd på begreppen - och befria dig från problemet!!

1e.jpg
Skriv dig fri från problem!
Minikurs- Från Kärlekstabbar till Kärlekssmart!
1d.jpg
Från Kärlekstabbar till Kärlekssmart!

PERFEKT FÖR DIG SOM VILL LYCKAS BÄTTRE MED KÄRLEKEN...

Vilka "Kärlekstabbar” har du gjort? I denna minikurs får du insikt och inspirationen att agera annorlunda från och med nu. Du blir helt enkelt "Kärleks-Smart!

PERFEKT FÖR DIG SOM ÄR OROLIG ÖVER DITT ÄKTENSKAP EL RELATION

10 Signaler på Skillsmässa

Är din relation i farozonen? Här är de 10 signalerna du måste se upp med! Handboken är kortfattad, lättläst, effektiv, informativ och komprimerad. Innehåller även tips och råd och övningar. Handboken alla borde läsa!

1ee.jpg
10 Signaler på Skillsmässa

PERFEKT FÖR DIG SOM ÄR GLÖMSK ELLER VILL HJÄLPA ANDRA!

Hitta borttappade saker med Tarotkort

Liten handbok i konsten att hitta borttappade saker med hjälp av dina Tarotkort! Tarotkorten är mycket detaljerade och därför är de också ett mycket bra verktyg för att, till exempel, hitta borttappade saker. När du byggt upp en personlig och tillitsfull länk till dina kort kommer de absolut att kunna berätta för dig var en viss sak har gömt sig. Du kan även använda denna metod för att hjälpa andra att hitta saker!

1ff.jpg
Hitta borttappade saker med Tarotkort
Planering & Tidsberäkning med Tarotkort!
1g.jpg

Tarot & Planering: Använd denna stjärna när du ska genomföra ett projekt eller har satt upp ett mål du vill nå/genomföra - allt från att köpa hus, eller husdjur till att planera familjens semesterresa! Du får dessutom hela mallen för hur du bestämmer datum etc. när något kommer att inträffa!

PERFEKT FÖR DIG SOM VILL SKAPA DE BÄSTA PLANERNA & VETA NÄR SAKER HÄNDER...

Tarot: Lär dig planera och göra tidsberäkningar med Tarotkort!
bottom of page