top of page
Attraktionslagen.jpg
Havsutsikt
Sparkling Cupcake

Attraktionslagen - nybörjarkurs

Så får du Attraktionslagen att ge dig allt du vill!

I Universum finns många så kallade Lagar. Det är bra att de finns, det betyder att många processer i Universum inte behöver skötas manuellt. Universum sköter sig självt, tack vare dessa Lagar. Universums första lag är: Lagen om Ordning. Det kan, till exempel, vara bra för dig att känna till att ju mer ordning du har på din ekonomi, desto bättre förutsättning för att pengar och överflöd ska komma till dig. Oordning, skapar oreda, som attraherar mer oreda. Attraktionslagen betyder att det du sänder ut, är du också mottagare av.

Enkel och rolig kurs i 28 delar som kan hjälpa dig att förändra ditt liv för alltid!

Inriktning ekonomi och pengar!

Dreams (1).jpg

Varför inte du?

 

Tänk om du med lite kunskap och lite träning skulle kunna dra till dig den ekonomi och det liv du vill? Visst, du kanske är nöjd redan nu, och det är jättebra i så fall, men tänk att ta livet till nästa nivå!?

  • Varför skulle du inte kunna leva ett behagligt utan bekymmer om räkningar och att ständigt upprepa: - Jag/vi har inte råd.

  • Det står inte skrivet i himlen att du ska ha det jobbigt - allt som behövs är kanske bara lite mer kunskap om Attraktionslagen?

I denna grundkurs får du på ett enkelt och roligt sätt att lära dig allt du behöver för att börja förändra ditt liv - du kan göra det redan idag! För att göra det riktigt enkelt får du en del om dagen, vi börjar från A och går till Ö under 28 dagar. Du får dessutom en arbetsbok och en s.k bevisbok så att du själv kan skriva arbeta en liten stund varje dag med varje del. Enkelt och pedagogiskt - och mycket roligt!

Tid:

Börja när du vill!

Samma dag (under kontorstid) som din bokning och betalning är klar får du din första kursdel, del 1 av 28 - sedan får du ett mail med en kort lektion varje dag. (Efter kursen får du hela manualen i pdf-format.) Du får dessutom en pedagogisk Arbetsbok och den så kallade Bevisboken! Allt du behöver veta kommer att förklaras för dig - kursen är mycket enkel, effektiv och rolig!

Längd: 28 dagar

1. GRUNDPROGRAM

 

Pris: 450 kr (värde 1.049 kr)

 

Innehåll:

 

  1. 28 korta kursdelar: Attraktionslagen från A - Ö. En bokstav om dagen!

  2. Arbetsbok: Enkla uppgifter och frågor att besvara så att kunskapen sätter sig.

  3. Bevisboken; en ovärderlig hjälp för att attrahera bra saker! Länk >

Attraktionslagen.jpg

2. PREMIUMPROGRAM

 

Pris: 950 kr, värde: 1.499 kr.

Innehåll:

 

  1. 28 korta kursdelar: Attraktionslagen från A - Ö - en bokstav om dagen!

  2. Arbetsbok: Enkla uppgifter och frågor att besvara så att kunskapen sätter sig.

  3. Bevisboken; en ovärderlig hjälp för att attrahera bra saker! Länk >

  4. Samtal: 45 minuter med Marita, djupdykning i Attraktionslagen med inriktning specifikt på ditt liv.

bottom of page