top of page

MB Nova
Mirakel Workshop

Kärlek - Pengar eller Hälsa

Marita berättar:

 

Sedan starten 2010 har hundratals människor deltagit i dessa unika workshops med fantastiska resultat - både män och kvinnor.

 

Workshopen är på distans, du kommer att få information om exakt hur det går till och du gör så mycket eller lite du vill på tider som passar just dig! Du kommer att lära dig så mycket!

 

Välkommen att ta del av en spännande och effektiv Workshop! Varma hälsningar, Marita

Är du redo? Det här är en fantastisk workshop för dig som vill manifestera dina drömmars mål inom kärlek, ekonomiskt flöde eller välmående!

 

Till din hjälp: Personlig coaching och vägledning av Marita, kraftfull healing på distans och massor av ny kunskap och inspiration att ta ditt liv till en helt ny nivå!

Unika Workshops skapade

2010 av Marita Bladh

Miracles.jpg

Välkommen till Mirakel & Manifestation Workshop!

 

INNEHÅLL

3 Workshops att välja mellan:

Attrahera Kärlek, Aktivera ditt Pengaflöde eller Nå ditt Personliga mål.

 

LÄNGD: Workshopen pågår under 4 veckor, börja när du vill.

1.

Personlig Coaching och vägledning med Marita:

1.5 timme Powersamtal där du får möjlighet att lösa upp blockeringar och karma från detta liv och tidigare liv. (VÄRDE: 1.200 KR)

2.

Underbart magiskt läkande och kärleksfull healing:

15 minuter varje dag, ta emot när du vill - även när du sover! (VÄRDE: 5.600 KR)

3.

8 moduler med kunskap och inspiration:

2 moduler per vecka med innehåll för andlig- och personlig utveckling, Attraktionslagen, Feng Shui och mycket mer! (VÄRDE: 2.000 KR)

4.

Handbok:

Med fantastiska tips, råd och strategier för att nå dina mål (VÄRDE: 395 KR)

5.

BONUSAR:

I samtliga Workshops ingår; Attraktionslagen från A-Ö inklusive ett personligt samtal med Marita om hur du kan använda Attraktionslagen i ditt liv. (VÄRDE: 1.350 KR)

 

Dessutom ingår specifika bonusar värda flera hundra kronor i varje Workshop!

TOTALT VÄRDE CA 11.000 KR

Pris endast 1.900:-. Klicka på "Webshop" för att boka och betala, Workshopen kan fås mot faktura och delbetalning via Payson, detta väljer du i kassan.

VÄLJ MELLAN DESSA 3 WORKSHOPS:

Faktura och delbetalning finns.

Välkommen!

Den perfekta workshopen för dig som vill lära dig mer om livet och kärleken, med hjälp av Attraktionslagen och distanshealing.

Workshop_AttraheraKärlek.png

WORKSHOP - ATTRAHERA KÄRLEK​

OMFATTNING: Denna workshop pågår på distans under 4 veckor.

 

WORKSHOPEN passar dig som vill:

 • Hitta en ny kärlekspartner

 • Förbättra din nuvarande relation/äktenskap

 • Utveckla kärleken till dig själv

 • Förbättra relationerna till andra, till exempel:
  familj, arbetskollegor, släkt och vänner

 • Rensa ryggsäcken från gamla besvikelser

 • Lära dig mer om kärlek!!

 

ALLT DETTA INGÅR:

 

1. Daglig Distanshealing under 4 veckor. Marita är Reiki Master sedan 1998, hon skickar distanshealing till dig i syfte att hjälpa dig rensa ut blockeringar, negativa energier och för att öppna ditt hjärta för kärlek. Du tar emot healingen enligt en speciell metod som skickas till dig.

2. Handbok med fantastiska tips, råd och strategier - du får allt från kunskap i Attraktionslagen, metoder för att välja partner till inspiration i att gå vidare till det som ditt hjärta längtar efter.

4. Dagliga emails med massor av tips, råd och kunskap om livet, relationer och kärlek!

Plus en hemsida där allt material finns - och där det mesta dessutom är inspelat så du kan lyssna!!

EXTRABONUSAR! 

Att ladda ner som pdf-filer

 1. Guide: 10 signaler som kan förutsäga skilsmässa (värde 149 kr)
   

 2. Guide: Lär dig konsten att flirta! (värde 98 kr)
   

 3. Minikurs: Från Kärlekstabbar till Kärlekssmart! (värde 149 kr)

Mer information:

WORKSHOP - BESKRIVNING:

Är du också rolig, trevlig, hyggligt attraktiv – och singel?


Notera! Workshopen passar även dig som är i en relation och vill få den mer kärleksfull eller få en positiv påverkan på andra relationer i ditt liv ex; chef, arbetskollegor, släkt och vänner – eller mer kärlek till dig själv.

SOM BEKANT kan man inte ändra andra – bara sig själv. Denna workshop är för dig som, genom healing och andra metoder, vill få hjälp att bli en bra partner och attrahera in mer kärlek i ditt liv. Med ”andra metoder” avser jag en handbok som jag har skrivit som du får i anslutning till workshopen. Den innehåller många tänkvärda tankar, strategiska verktyg och bra praktiska övningar. Verktygen och övningarna har som syfte att hjälpa dig att rensa ”ryggsäcken” och att identifiera din ”drömpartner”. Att nå sina mål handlar som bekant om att veta vad man vill och att aktivt gå i önskad riktning. Det får du hjälp med.

VARJE DELTAGARE får dagligen personligt anpassad distansbehandling. Det går till på samma sätt som vid en vanlig distanshealing - jag använder bara andra tekniker och fokus. Vid detta tillfälle deltar du på distans med mig i 30 minuter, därefter skickas energi till dig och dina mål dagligen i 4 hela veckor (då behöver du inte vara med aktivt).

JAG LOVAR INTE att du kommer att gifta dig eller hitta den perfekta partnern inom 4 veckor. Men, genom att skicka energier som stärker din självkänsla och ditt kärleksflöde, energier som hjälper dig att rensa i din ryggsäck samt ge dig metoder och verktyg för hur du själv kan göra för att attrahera kärlek – tror jag att du kommer att märka att du drar till dig betydligt fler kärleksfulla människor i ditt liv. Och tänk, någon av dem kanske är den perfekta partnern för dig! 

Förutom att ta emot healing kommer du även att få en handbok med bra och effektiva och verktyg på vad du själv kan göra, dels för att attrahera in en partner i ditt liv, dels att rensa ut ev. negativa erfarenheter kring relationer i ditt förflutna. 

 

Exempelvis:
- De 3 magiska U’na för en lyckad relation
- Metoder för att ”tömma ryggsäcken” och börja om 
- Identifiera rätt partner
- Skriva önskelista på saker eller personer man vill möta
- Affirmationer
…och mycket mer!

Välkommen!
 

wk Kärlek

Den här workshopen vänder sig till dig som vill förändra ditt liv. Om du följer allt du får lära dig i Workshopen kan du bli ekonomiskt oberoende.

WORKSHOPEN för dig som vill:
 

Ha lite eller mycket mer pengar i ditt liv

Ha ett roligare liv med mer frihet

Få bättre självförtroende

Få koden till Universums bankkonto

Vill få Distanshealing varje dag

Vill få Bonusmaterial värda flera hundra

Vill ha hjälp att skicka en bonusönskan till Universum

Några Frågor och Svar till påståendena ovan:
 

1. Ha lite eller mycket mer pengar i ditt liv

Fråga: Hur menar du: lite eller mycket - får man välja själv?

Svar: Absolut, för en del är det nog att ha bara lite mer pengar i sitt liv, andra har större planer och vill därför ha mer pengar så att de kan genomföra sina planer och förverkliga sina drömmar.
 

2. Ha ett roligare liv med mer frihet

Fråga: Blir livet verkligen roligare med mer pengar, lycka kan inte köpas har jag hört?

Svar: Med mer pengar kan man göra saker man inte har råd med annars. Har man möjlighet att göra fler roliga saker blir livet roligare. Det kan också handla om att ha mer pengar för att leva på det sätt man vill. Kanske vill man köpa mer ekologisk mat, kanske vill man bygga ett ekologiskt hus, kanske vill man bidra mer till välgörenhet? Allt detta är roligt - och det är främst friheten att leva som man vill som är rolig.


3. Få bättre självförtroende

Fråga: Hur menar du, hänger självförtroende och ekonomi ihop?

Svar: Det gör det absolut för många, kanske inte för alla. När vi har mer pengar kan vi känna oss trygga, lägga pengar på både vårt yttre och kurser, tid och litteratur som när vårt inre. Vi slipper dessutom oroa oss. Att kämpa varje månad för att få ekonomin att gå ihop stärker ingens självförtroende, tvärt om.

4. Få koden till Universums bankkonto

Fråga: Vadå kod - Universum har väl inget Bankkonto?

Svar: Jo, det är från Universum allt kommer. Vårt "jobb" är att vara öppna på rätt sätt för att få mer av det vi vill ha och mindre av det vi inte vill ha.

OMFATTNING: Denna workshop pågår på distans (online) under 4 veckor.

ALLT DETTA INGÅR:


1. Daglig Distanshealing under 4 veckor

2. Personlig Bonusönskan (se nedan)
3. Handbok med enkla och effektiva tips, råd och metoder
4. Video-Webinar: Feng Shui för välstånd
6. Video-Webinar: Attraktionslagen i vardagen
7. Dagliga emails med MASSOR av tips, råd och inspiration
8. Videoinspelning, metod för att släppa taget om negativa tankar

9. En pedagogisk hemsida där allt material finns - och nästan allt är inspelat så du kan lyssna!!

10. Guidad Visualisering: Träffa din inre ekonomiska rådgivare!

11. Attraktionslagen - en fantastisk Guide från A - Ö

WORKSHOP - BESKRIVNING:

 

 

► MÅNGA TYCKER att de har dålig ekonomi trots att de arbetar hårt och försöker på alla sätt att få ekonomin att gå ihop. Då kan problemet ligga på ett annat plan. Det kan dels röra sig om blockeringar, dels om felaktig programmering från barndomen men också negativa tankar kring pengar och inte minst, dåligt självförtroende.

 

► DENNA WORKSHOP är perfekt för dig som vill få en positivare relation till pengar, förbättra din förmåga att tjäna mer pengar och/eller attrahera mer materiella gåvor i livet - och äntligen bli fri från det som blockerar ditt flöde. 

 

► VARJE DELTAGARE FÅR en personligt anpassad distanshealing. Behandlingen går till på samma sätt som vid en vanlig distanshealing – jag använder bara lite andra metoder. Vid första tillfället deltar du aktivt i 30 minuter, därefter skickas energi till dig dagligen i 2 veckor.

 

► JAG LOVAR INTE att du kommer att vinna Jackpott på Lotto, men genom att stärka din förmåga att hantera pengar, lösa upp eventuella negativa blockeringar, lära dig hur du tar emot pengar och gåvor och aktivera ett positivt ekonomiskt flöde i ditt liv, kan jag troligen hjälpa dig också att få en betydligt bättre ekonomisk situation. Jag har hjälpt hundratals deltagare genom åren!  

 

► SOM BONUS FÅR DU även önska dig något (läs mer om det nedan) – och varje dag under 4 veckor skickar jag energi också till din önskan. OBS! kassaläget här i webshopen, när du kommer till betalsidan, finns ett meddelandefält - skriv din önskan där. Om fältet är tomt skickas endast energi till ditt högsta bästa.

INSTRUKTION FÖR BONUSÖNSKAN:

FUNDERA PÅ vilken ekonomisk eller materiell önskan du vill uppnå - OCH varför? Beskriv önskan och orsak med några få positiva ord. Tänk på att inte bara önska dig en miljon kronor - önska dig någon som, för dig, verkar realistiskt och som du hjärtinnerligt gärna vill ha. Skriv i positivt! (Under workshopen skickar jag både healing till dig och till din bonusönskan - varje dag!)

 

EXEMPEL:

Exempel 1: 

Jag vill ha ekonomisk hjälp till att köpa en hund
För att: Jag gärna vill komma ut mer, vill ha sällskap, ha någon att ge kärlek till etc.
Känsla: Att ha en egen hund skulle kännas... (beskriv känslan och känn den!)


Exempel 2:

Jag vill hitta det perfekta huset för mig till det perfekta priset för mig.
För att: Jag är trångbodd idag, jag vill äga mitt eget boende etc.
-Att äga mitt eget hus skulle kännas... (beskriv känslan och känn den!)

 

Exempel 3: 

Jag tjänar 10.000 kronor per månad på min hobby att måla tavlor. 
För att: Jag vill kunna försörja mig på att måla tavlor, de är till stor glädje för mig och för andra.
Känsla: Att kunna leva på min hobby skulle kännas... (beskriv känslan och känn den!)

 

Utförliga detaljer, inkl. länk till Handboken (pdf-fil), skickas till deltagarna i god tid före workshopen startar. Kontrollera din mailadress noga, hittar du inget välkomstmail, kolla din Skräppost.

Workshop - Aktivera ditt Pengaflöde
wk Pengaflöe

WORKHOP - NÅ DITT PERSONLIGA MÅL

OMFATTNING: Denna workshop pågår på distans under två veckor.
 

WORKSHOPEN passar dig som vill:

 • Gå ner i vikt

 • Komma igång och träna, sova bättre, meditera

 • Leva mer som DU vill, utveckla dig som person, få bättre självkänsla

 • Få ett bättre förhållande till mat och träning

 

ALLT DETTA INGÅR:

 

1. Daglig Distanshealing under 4 veckor. Marita är Reiki Master sedan 1998, hon skickar distanshealing till dig i syfte att hjälpa dig rensa ut blockeringar, negativa energier och för att hjälpa dig att nå ditt personliga mål! Du tar emot healingen enligt en speciell metod som skickas till dig.

2. Handbok med fantastiska tips, råd och strategier.

3. Dagliga emails med massor av tips, råd inspiration!

4. Videoinspelning och metod med guidad övning för att släppa taget om negativa känslor kring din kropp och ditt förhållande till mat. 

Mer information:

WORKSHOP - BESKRIVNING:

Handen på hjärtat... Äter du också smågodis när du tittar på ”Biggest Loser”? :-) 
 

FÅ EN KICK ATT BÖRJA NU! Denna work shop är för dig som vill gå ner i vikt och/eller börja träna. Den passar även för dig som vill gå upp i vikt. Den passar både för män och kvinnor.

 

MÅNGA UPPLEVER att det är svårt att komma igång med bättre vanor eller att ha uthållighet att fortsätta tills man når sitt mål. Då kan problemet ligga på ett annat plan än att man bara har "dålig karaktär och är lat och slarvig".

 

VARJE DELTAGARE får personligt anpassad distansbehandling. Det går till på samma sätt som vid en vanlig distanshealing - jag använder bara andra metoder och energier. Vid detta tillfälle deltar du aktivt med mig i 30 minuter, därefter skickas energi till dig och dina mål dagligen i 4 veckor.

 

JAG LOVAR INTE att du kommer att gå ner 20 kilo eller springa 1 mil efter fyra veckor men genom att skicka energier som stärker din vilja, självkänsla och beslutsamhet kommer du troligen att uppleva att du har lättare för att göra saker du mår bra av. Saker som får dig i form. Jag kommer även att fokusera på att försöka lösa upp negativa blockeringar runt eventuella tidigare misslyckanden och skicka positiv energi till din kropp, kroppsuppfattning och till dina träningsredskap!
 

HANDBOK OCH DAGLIGA MAIL
Förutom att jag kommer att dela med mig av mina personliga råd och hemligheter för nå lyckade resultat, får du också en handbok med tips och råd runt kost, motion, planering, mental träning och mycket mer!! Dessutom kommer du dagligen, under de 4 veckorna få tips, råd och inspiration från mig - allt för att riktigt hålla dig fokuserad och resultatorienterad!! Dessutom: Videoinspelning och metod med guidad övning för att släppa taget om negativa känslor kring din kropp och ditt förhållande till mat. 

 

Den perfekta workshopen för dig som vill nå ett personligt mål, med hjälp av Coaching, kunskap, Attraktionslagen och distanshealing!

wk Personligt mål
bottom of page