top of page

MB Nova
OM MARITA

Några ord från Marita

Kontakta mig för stöd när livet känns upp och ner Du får konkreta svar och inspiration att gå vidare när allt känns motigt. Jag har över 20 års erfarenhet av rådgivning med eller utan Tarotkort. Fråga om kärlek, karriär, kriser, oro, ekonomi, hälsa, jobb - inga frågor är för stora eller för små. Självklart har jag tystnadsplikt. 

Marita Bladh

Intuitiv Tarotkonsult, Reiki Master & Certifierad Coach.

Personlig & andlig utveckling genom coaching, samtal,
vägledning, kurser & workshops.

Marita grundade MB Nova 1999 och har sedan dess arbetat som samtalspartner med den speciella inriktningen att blanda medial rådgivning med personlig- och andlig utveckling samt kunskaper i Lagen om Attraktion, kognitiv tankerekonstruktion (att gå från ett negativt till ett positivt tanktesätt), individuell coaching och kärleks / äktenskapscoaching i över 20 år. Marita använder dessutom gärna inspiration från metoder som Silvametoden, Sedonametoden, NLP, EFT (Emotional field therapy), meditation, Healingkoden mfl. Marita certifierades som Coach genom Skandinaviska Ledarhögskolan, ledd av Lars-Erik Unestål. Marita är Reiki Master sedan 1998 och har även startat MB Nova Academy, utbildningar inom andlighet samt Tarot och Reiki healing.

Marita har även grundat en samtalsmetodik som raderar depressioner och andra problem på 60 minuter - eller snabbare! Läs mer >

Boka tid via Maritas Kalender


Läs mer om:
Tarot & Vägledning 

Coaching
Distanshealing 

Samtal mot depression och problem


Drop In Telefon

Debiteras telefonräkning 19.9/m

0939 - 111 91 41

Du kan även träffa Marita på MB Novas
mottagning i centrala Kungsbacka!

Du är underbar

och värdefull!

Varför MB Nova?

Oavsett om du kontaktar Marita eller någon av våra medarbetare/ambassadörer ska du efter vårt/våra samtal känna ny kraft och inspiration. Samtalen ska vara så konkreta att du vet hur du ska ta nästa steg i din utveckling eller vilket beslut du ska fatta i en viss fråga. Du ska bli medveten om dina val och få redskap att släppa negativa upplevelser och våga tänka i nya banor. MB Novas ledord är: Kvalitet och omsorg om varje kund.

Marita berättar:
Jag är genuint intresserad av människor och att hjälpa till att hitta svar och positiva lösningar på olika problem frågeställningar i livet. Både män och kvinnor är välkomna till mig! Jag har arbetat som Tarotkonsult i nästan 25 år, för mig är de ett sätt att kanalisera min mediala gåva - en gåva jag ärvt av min Mamma och Mormor.
 

Jag bemödar mig alltid om att ge konkreta svar och råd i alla samtal. Tarotkorten är dessutom ett väldigt bra verktyg för att hitta konkreta tips och råd på hur man bäst förbättrar sina chanser inom ett visst område eller hur man bäst ska välja att gå vidare i en viss situation. Man kanske undrar om man ska ta ett jobb man blivit erbjuden - eller satsa på en kärlek man nyligen träffat? Och, tusen andra frågor som dyker upp i livet.
 

På senare år har jag studerat manligt/kvinnligt i relationer och använder mina kunskaper för att hjälpa människor att lyckas med kärlek, relationer och äktenskap. Jag har dessutom otroligt mycket livserfarenhet, jag är Reiki Master och ICC Certifierad Livscoach. Jag är mycket andligt intresserad. Jag har genom åren lärt mig massor om olika meditationstekniker, Mental träning och Mindfulness. Ett annat av mina specialintressen är Lagen om Attraktion - och jag har ett förflutet inom den globala affärsvärlden. Det gör att jag kan relatera till nästan allt som människor kan tänkas undra över eller har frågor om. Ingen fråga är konstig eller dum i mina öron. För övrigt bemödar jag mig om att vara en trevlig och ärlig medmänniska – och finner stor glädje i att vara en källa till inspiration för andra! Jag ser fram emot ditt samtal! 

bottom of page