top of page

Booster / Healing Attunement 

Booster / Healing Attunement erbjuds endast i anslutning till distanshealing

- den personliga eller den kostnadsfria distanshealingen och kostar 100:-.

 

BOKA:

För att boka en Healing Booster / Attunement på distans skicka ett mail med

ditt foto till marita@mbnova.se - gå sedan till "Webshoppen" för att betala.

 

 

HEALING ATTUNEMENT - BLI EN MEDSKAPARE AV ENERGI!

Under sin träning till Reiki Master har Marita studerat en metod som på många plan och på många sätt förstärker hela healingsessionen. Det kallas för ”Healing Attunement”. Marita har både tränats att göra den direkt på en person och på distans. 

Vid en Healing Attunement användes ett foto av den person i fråga. Personen själv behöver inte göra något, bara sitta ner och slappna av. Processen, ca 20 olika moment, görs alltså före själva distanshealingen för att öppna upp, förstärka och maximera behandlingen. Just denna Healing Attunement passar speciellt nybörjare och Reiki steg I och II-elever.

 

LÄS MER:
En Healing Attunement bär med sig högfrekventa helande energier som oftast är kraftfullare och effektivare än de som ges under en ordinarie behandling. Den är också effektiv vad gäller att ta bort negativa energier i den fysiska kroppen, chakra och aura och hjälper till att lösgöra blockeringar så att självläkningsprocessen ytterligare gynnas.

En Healing Attunement centrerar och balanserar kroppen och bidrar även till personlig tillväxt och utvidgat medvetande. Den öppnar dig för högre energier och ställer in ditt medvetande på mottagning på en multidimensionell nivå. Förmågan att ge Reiki läggs även tillfälligt i dina händer och ger dig möjlighet att bli medskapare av energi. Du kan använda denna tillfälliga förmåga genom att lägga händerna där du känner att du behöver extra energi – eller hålla händerna på någon annan som kanske är sjuk eller trött och i behov av extra energi.

bottom of page