MB Nova
REIKI HEALINGUTBILDNING DISTANS

5 tecken på att du är redo att utöva Reiki och leva i samklang med Universum – och din själs syfte.

Reiki används för att främja läkning av kronisk smärta, sömnlöshet, ångest, för tidigt åldrande, depression, missbruk, fattigdom, problem med immunsystemet, problem i relationer och mycket mer – både här och nu, i din historik och i din framtid!

 

”När studenten är redo dyker läraren upp”

 

Här är 5 tecken på att du är redo:

 

1. Du älskar dig själv (eller vill börja älska dig själv mer)

Du har en vilja att läka dig själv inifrån och en önskan att utvidga denna process till resten av världen. Du är motiverad att hjälpa andra människor och att göra jorden till en bättre plats nu och för kommande generationer.

 

2. Du tror på alternativ läkning.

Konventionell medicin tjänar ett viktigt syfte, men du accepterar också vad som ligger utanför traditionen och vill lära dig mer om kroppens eget sätt att läka sig själv.

 

3. De "oförklarliga" stunderna är välkomna till dig.

Kanske kan du känna av en persons energi när ni möts, kanske känner du rent av på dig vad andra tänker eller ska säga? Kanske tror du inte på slumpen utan är öppen för en högre mening med det som händer i våra liv?

 

4. Du litar på något större.

Reiki betyder "universellt energi" och utövare är vanliga människor som har tro på processen även om inte allt kan uppfattas med blotta ögat. Kanske vill du också lita till något större, något kärleksfullt och meningsfullt?

 

5. Du är redo för ditt liv att förändras.

När man initierats varar kunskapen och förmågan hela livet. Dörrar öppnas som du aldrig trodde var möjliga. Vad som inte längre tjänar dig kommer gradvis att avslutas i ditt liv och nya möjligheter kommer att komma in.

 

Blunda och lyssna inåt så kommer du att känna och veta om du är redo?
- Blev det ett jaj?