top of page

Högfrekvent personlig distanshealing för vana healingmottagare

Nästa tillfälle: onsdag 2 mars, 2022

Läs Feedback från andra deltagare längst ner på sidan


Hej!

 

Välkommen att läsa mer om en helt unik mix av healing på distans med underbara resultat!

METOD: Vid detta healingtillfälle, på distans, kommer jag att blanda två tekniker – Reiki Healing och Healingkoden. Healingen kommer att vara individanpassad med fokus på det just du vill hela, det kan vara ett personligt problem eller ett mentalt eller fysiskt tillstånd.

DATUM: Onsdag 2 mars, 2022.
TID: 19.00 – 21.00 (Du deltar 30 minuter eller så länge du vill under denna tid.)

FÖRKUNSKAPER: Inga förkunskaper krävs mer än att du har tagit emot healing några gånger tidigare

STEG 1: Först kommer jag att starta en mycket högfrekvent distanshealing med Reikihealingmetoden med hjälp av mina personliga guider och uppstigna Reikimästare. (Värde 400 kr*)

STEG 2: Var och en få en healing booster, för att förstärka energierna och göra dig till en medskapare av energi. För detta behöver jag ett foto av dig. (Värde: 100 kr)

STEG 3: Därefter kommer jag, under 10 minuter per person, att använda en metod som heter Healingkoden där jag läser upp en healingbegäran och sedan riktar healing till det problem som den personen vill få hjälp med. Vad var och en vill ha healing till behöver jag alltså veta på förhand. (Värde 200 kr)

STEG 4: Resterande tid sänder jag åter högfrekvent distanshealing med Reikimetoden, inklusive chakrabalansering och balansering av dina feminina respektive maskulina energier. (Värde 400 kr enligt Steg 1*.)

Jag vill att alla deltagare deltar 30 minuter någon gång under denna tid: 19.00 – 21.00. Får du förhinder kan du självklart ta emot i efterhand men prioritet ska vara att delta i realtid. (Om du vill får du självklart ta emot healing mer än 30 min.)

Pris: 250 kr per person (Värde 700 kr)ANMÄLAN:

 

Exakt information om hur du organiserar dig och tar emot healingen (vilket är mycket enkelt), samt betalningsuppgifter, mailas till dig när du anmäler dig till mig via: marita@mbnova.se / Vänligen notera att som vid allt healingarbete får jag inte utlova specifika resultat. Men jag kan lova att det blir en häftig och underbar healingstund.

Välkommen!
Kram, Marita

Feedback från andra deltagare

För att läsa de nyaste kommentarerna, klicka på "Ordna efter", och välj "Senaste".

bottom of page