top of page

MB Nova - Samtalscenter

Power Samtal

Marita Bladh
Samtalsspecialist & Certifierad Coach

Mental och känslomässig läkning av ångest, depression, oro, rädsla, sorg och inre stress

 

Lider du av negativa känslor och tankar, ångest, oro, utbrändhet, rädsla, sorg, stress eller PTSD?

​PowerSamtal är en mental och känslomässig healing-process som snabbt och skonsamt läker dina negativa symptom och orsakerna bakom dem. Metoden hjälper dig att enkelt neutralisera jobbiga minnen, inre bilder och att släppa dina negativa känslor, tankar och övertygelser.

Under våra samtal kommer vi åt dina minnen och neutraliserar dem så att de förlorar sin negativa laddning. Detta gör det möjligt för ditt sinne och din kropp att återuppta sin inre frid och balans. Stressen går bort och din kropp kan börja återställa sin naturliga hälsa. 

Power Samtal & TT.FF.PA-Programmet

Från deprimerad till inspirerad på 60 minuter

Det holistiska och andliga sättet att neutralisera depressioner

TM

TM

Vem har hittat på att man måste gå i terapi under flera

år för att må bra igen!?

 

Maritas metoder visar att det kan gå så snabbt som på 60 minuter att börja känna sig inspirerad, istället för deprimerad.

​Inspirerad av de mest framgångsrika svenska och internationella förebilderna för personlig utveckling har Marita intuitivt utarbetat en samtalsmetod - Power Samtal - som sänker graden av depression något exceptionellt. Vissa personer i försöksgruppen har små symptom kvar efter 60 min eller medger att de över huvud taget inte känner sig deprimerade längre! Detta gäller även personer som har varit mer eller mindre deprimerade hela sina liv. Läs utvärderingar här.

På 10 minuter kan Marita avgöra vad som skapat din depression

- och ge dig svar på hur den kan neutraliseras.

Förutom att Maritas metod är unik och enormt effektiv, ligger hennes absoluta styrka i hennes förmåga att intuitivt veta exakt var varje persons problem ligger och lösa upp dem på djupet.

Hur tänker du? Vad vill du?

 

Är du trött på att jagas både på jobbet och hemma och nästan slå knut på dig för att få dagen att gå ihop? Är du trött på  att jämt vara trött och aldrig känna dig riktigt glad? ...eller har du till och med varit sjukskriven under lång tid för att ingen kunnat hjälpa dig tidigare?

Vill du ta tillbaka ditt liv och bli den härliga, glada, beslutsamma människa du brukade vara?

 

Vill du ge din familj tillbaka sin goa och närvarande Mamma, Pappa, Make eller Maka?

 

Vill du känna frihet, förväntan, fokus och livslust igen?

Identifierar du dig med din depression?
I många fall kan man identifiera sig med sin depression, man kan också ha format sitt inre, yttre och sociala liv efter den - det är därför även viktigt att i en integrerad process forma en ny identitet. För ett hållbart resultat erbjuder Marita därför detta som ett paket om 4, 8 eller 12 veckor. 
 

Se dig själv och ditt liv ur ett annat perspektiv:

Är du redo att öppna dina sinnen, se på dig själv och ditt liv ur ett nytt perspektiv. Vill du förstå vilka mekanismer som styr dig, bryta dig loss från det som hindrar dig och bana väg för den du egentligen är? Är du redo att höra din själ dra djup suck av lättnad över att äntligen känna sig hel och fri igen? Är du?

Ta reda på om Power Samtal kan hjälpa just dig, boka ditt kostnadsfria introduktionssamtal idag direkt via Maritas kalender.

 

Power Samtal fungerar vid depressioner, ekonomiska problem, problem i relationer - och många fler.

Vänligen notera: Marita behandlar inte mentala kliniska diagnostiserade sjukdomar. Dessa samtal utesluter heller inte kontakt med den ordinarie "skolmedicinen". Rådfråga Marita om du är en lämplig kandidat för detta holistiska program. Om du står under läkarvård, rådfråga även din läkare.

 

För företag tillkommer moms. Alla samtal sker per telefon eller på MB Novas mottagning i Kungsbacka. Vid personligt besök på arbetsplats (inom 100 km tillkommer vissa praktiska kostnader).

PowerSamtal

PowerSamtal är en samtalsmetod som hjälper människor att hitta de tankar, känslor och mönster som medvetet, eller omedvetet, styr deras liv. Man lär sig helt enkelt att förstå varför man är deprimerad eller känner ångest. När de är identifierade och bearbetade mentalt och känslomässigt neutraliseras de och försvinner.

TTFFPA-Programmet

Programmet består av en genomarbetad steg för steg-process som hjälper människor att konkret förändra alla små delar som bildar en människas helhet. TTFFPA står för: tal, tanke, fokus, problemlösning och aktivitet.

* Under introduktionssamtalet identifierar vi varför du är deprimerad och skapar en tydlig bild av hur Marita kan hjälpa just dig. Bonus: efter samtalet kommer du att känna ett förnyat hopp om din livssituation och inspirerad att ta nästa steg.

9 fördelar med PowerSamtal och TTFFPA-Program:

 

 1. Lindra depressioner och väcker den inre förmågan att hitta lösningar i situationer som tidigare varit jobbiga

 2. Minska stress som kommer av att leva med ångest eller rädslor och banar väg för mer livsglädje

 3. Förbättra relationer och skapar djupare samhörighet, förståelse och närhet till partner, föräldrar, barn, vänner – och till sig själv

 4. Ge ökad mental klarhet så att man kan leva mer medvetet, beslutsamt och blir mer effektiv

 5. Ge mer energi tack vare att ett konstant negativt påslag försvinner och lämnar plats för motivation, lust och kreativitet

 6. Ge inre frid, harmoni och självförtroende – och motverkar känslor av skuld och skam

 7. Skapa acceptans av livet, det egna jaget och förståelse för att vi är tillräckliga

 8. Dämpa ilska och frustration genom förståelse och insikt om vad som triggar oss – vi blir mer proaktiva istället för reaktiva

 9. Ge bättre hälsa, bättre sömn och ökad motivation att göra sundare livsval

TM

TM

Power Samtal MINI - á 4 veckor

Rekommendation: För dig med kortvarig eller mild depression.

 

Allt detta ingår i tjänsten:

 

 • 4 stycken 60 minuters Power Samtal, där vi eliminerar orsakerna till din depression, och/eller utbrändhet en efter en samt påbörjar uppbyggandet av upp din nya  identitet.
   

 • Under våra 4 veckor har du tillgång till hela min 20-åriga expertis som rådgivare och coach. Jag har tusentals arbetstimmar i bagaget, det finns i stort sett inte en enda fråga jag inte kan relatera till och ge dig en konkret och bra strategi för hur du ska hantera.

BONUS
 

 • TT.FF.PA-programmets Arbetsbok:
  Du får hela TT.FF.PA-programmet som arbetsbok. 55 sidor som garanterat ger dig insikt, förståelse och en konkret väg ut ur din depression! (Värde 995 kr. Om du inte har skrivare, skriver jag ut den åt dig och skickar dig till den.) Väljer du detta paket bör du även vara redo att arbeta lite på egen hand med hjälp av TT.FF.PA-programmets arbetsbok.

   

EXTRA BONUS:

 • GUIDE: Lär dig andas som en Mästare.
  (pdf-fil skickas till dig) INNEHÅLL: 4 Skriftliga metoder för att andas dig lugn på 5 minuter samt tips på var du hittar "lugna punkten" - akupunkturpunkt för att gnugga dig lugn.  Andningen är vår bästa vän i alla lägen! Rätt andning avvärjer ångest och lugnar oss i viktiga situationer.

 

Investering: för 4 veckor: 4.995 kr. / Paketet kan fås mot faktura och delbetalning.

Notera: Detta är  det minsta paketet men underskatta inte dess effektivitet. Mini-Paketet behöver bara att du själv är någorlunda aktiv och kan följa strukturen i Arbetsboken själv mellan våra samtalstider. Jag har fullt förtroende för att du klarar det!

Till dags datum har jag nått 100% framgång i alla samtal.

1. Mini
2. Midi

Power Samtal Paket MIDI -  á 8 veckor

Rekommendation: För dig med långvarig och djupgående depression över flera livsområden.

 

Allt detta ingår i tjänsten:

 

 • 8 stycken 60 min. Power Samtal, där vi eliminerar orsakerna till din depression, och / eller utbrändhet en efter en - och tillsammans sätter vi dina nya mål och  bygger upp din nya  identitet.
   

 • Under våra 8 veckor har du tillgång till hela min 20-åriga expertis som rådgivare och coach. Jag har tusentals arbetstimmar i bagaget, det finns i stort sett inte en enda fråga jag inte kan relatera till och ge dig en konkret och bra strategi för hur du ska hantera.

BONUS
 

 • TT.FF.PA-programmets Arbetsbok:
  Du får hela TT.FF.PA-programmet som arbetsbok. 55 sidor som garanterat ger dig insikt, förståelse och en konkret väg ut ur din depression! (Värde 995 kr. Om du inte har skrivare, skriver jag ut den åt dig och skickar dig till den.) Väljer du detta paket behöver du inte arbeta på egen hand. med TT.FF.PA-programmets arbetsbok.
   

EXTRA BONUS
(Du väljer själv hur du vill använda dem och du får en egen hemsida med dina bonusar samlade!)

 

 • GUIDE: Lär dig andas som en Mästare.  INNEHÅLL: 4 Skriftliga metoder för att andas dig lugn på 5 minuter samt tips på var du hittar "lugna punkten" - akupunkturpunkt för att gnugga dig lugn.  Andningen är vår bästa vän i alla lägen! Rätt andning avvärjer ångest och lugnar oss i viktiga situationer.
   

 • MEDITATION: 2 Djupmeditationer som ger ny kraft och energi. Bevisen är många, meditation läker och främjar hälsan som få andra saker.
   

 • GUIDE: Mästare på Mindfulness på 5 minuter. (Eller: det är svårt att oroa sig när man gör "Hunden.) Att behärska Mindfulness är en av huvudnycklarna till hälsa och glädje.

 

 • GUIDE: Skriv dig frisk från problem. Det är när vi skriver ner det vi tänker och känner som vi får bättre grepp om våra tankar och känslor. Vi är inte våra tankar. Det är inte bara tillåtet, det är rekommenderat, att vi kontinuerligt byter ut de tankar vi inte vill ha. Processen är mycket enkel; skriv ner, snurra och vänd på begreppen - och befria dig från problemet! Detta får du lära dig! lycklig. Suverän metod för självutveckling och inspirerande insikter.
   

 • GUIDE: Min Bevisbok. Om "Min Bevisbok": Visste du att de flesta aldrig får det de drömmer om – helt enkelt för att de inte riktigt kan specificera vad det är de vill ha? Vad önskar du dig? Är det en hel massa pengar och saker som snurrar runt, runt i ditt huvud eller har du faktiskt en struktur? Det är viktigt att ha en struktur och en plan för det underlättar för oss att nå våra mål. Det finns många sätt att sätta upp mål på. Här kommer du att få lära dig det korta och enkla sättet!
   

 • Healing Bootcamp: 30 dagars superhealing på distans, inkl. 30 email med både livskunskap och andlig kunskap (inkl. aktivering av ditt s.k. 3.:e Öga för förstärkt intuition/medialitet.) . Värde: 1.900 kr. Läs mer om Healing Bootcampen >>
   

Investering: för 8 veckor: 8.995 kr
 

Paketet kan fås mot faktura och delbetalning.

Till dags datum har jag nått 100% framgång i alla samtal.

3. Maxi

Power Samtal MAXI - á 12 veckor

Rekommendation: För dig med flerårig depression.

 

Allt detta ingår i tjänsten:

 

 • 12 stycken 60 min. Power Samtal, där vi eliminerar orsakerna till din depression, och/eller utbrändhet en efter en samt bygger upp din nya  identitet.
   

 • Under våra 12 veckor har du tillgång till hela min 20-åriga expertis som människa, mamma, fru, dotter, vän, rådgivare och coach. Jag har tusentals arbetstimmar i bagaget, det finns i stort sett inte en enda fråga jag inte kan relatera till och ge dig en konkret och bra strategi för hur du ska hantera.
   

 • Extra: 4 stycken 15 min. Quick Fix samtal. En möjlighet för dig att ringa mig spontant om någon kris dyker upp mellan våra samtal.

BONUS

 • TT.FF.PA-programmets Arbetsbok:
  Du får hela TT.FF.PA-programmet som arbetsbok. 55 sidor som garanterat ger dig insikt, förståelse och en konkret väg ut ur din depression! (Värde 995 kr. Om du inte har skrivare, skriver jag ut den åt dig och skickar dig till den.) Väljer du detta paket behöver du inte arbeta på egen hand. med TT.FF.PA-programmets arbetsbok.

EXTRA BONUS
(Du får en egen hemsida med alla dina bonusar och jag går personligen igenom dem med dig och ser till att du använder dem på rätt sätt!)

 

 • GUIDE: Lär dig andas som en Mästare.  INNEHÅLL: 4 Skriftliga metoder för att andas dig lugn på 5 minuter samt tips på var du hittar "lugna punkten" - akupunkturpunkt för att gnugga dig lugn.  Andningen är vår bästa vän i alla lägen! Rätt andning avvärjer ångest och lugnar oss i viktiga situationer.
   

 • MEDITATION: 2 Djupmeditationer som ger ny kraft och energi. Bevisen är många, meditation läker och främjar hälsan som få andra saker.
   

 • GUIDE: Mästare på Mindfulness på 5 minuter. (Eller: det är svårt att oroa sig när man gör "Hunden.) Att behärska Mindfulness är en av huvudnycklarna till hälsa och glädje.

 

 • GUIDE: Skriv dig frisk från problem. Det är när vi skriver ner det vi tänker och känner som vi får bättre grepp om våra tankar och känslor. Vi är inte våra tankar. Det är inte bara tillåtet, det är rekommenderat, att vi kontinuerligt byter ut de tankar vi inte vill ha. Processen är mycket enkel; skriv ner, snurra och vänd på begreppen - och befria dig från problemet! Detta får du lära dig! lycklig. Suverän metod för självutveckling och inspirerande insikter.
   

 • GUIDE: Min Bevisbok. Om "Min Bevisbok": Visste du att de flesta aldrig får det de drömmer om – helt enkelt för att de inte riktigt kan specificera vad det är de vill ha? Vad önskar du dig? Är det en hel massa pengar och saker som snurrar runt, runt i ditt huvud eller har du faktiskt en struktur? Det är viktigt att ha en struktur och en plan för det underlättar för oss att nå våra mål. Det finns många sätt att sätta upp mål på. Här kommer du att få lära dig det korta och enkla sättet!
   

 • Healing Bootcamp: 30 dagars superhealing på distans, inkl. 30 email med både livskunskap och andlig kunskap (inkl. aktivering av ditt s.k. 3.:e Öga för förstärkt intuition/medialitet.) . Värde: 1.900 kr. Läs mer om Healing Bootcampen >>
   

Investering: för 12 veckor: 12.995 kr. / Paketet kan fås mot faktura och delbetalning.

Till dags datum har jag nått 100% framgång i alla samtal.

Vet du inte vilken modell som passar just dig bäst? Ring Marita: 0722-698970.

Boka ditt första kostnadsfria (15 min) samtal redan idag!

 1. Gå till "Kalendern" här på sidan och boka dag och tid.

  Du som redan är kund:

 1. Gå till "Kalendern" här på sidan och boka dag och tid,

 2. Gå sedan till "Webshoppen" och betala.

 3. Om du vill lämna ett meddelande går det bra i meddelanderutan som poppar upp när du bokar tid i Kalenderna. Det går också bra att ringa Marita: 0722-698970.

bottom of page