top of page

MB Nova - Samtalscenter

Power Samtal

Power Samtal passar även andra problem i livet som; relationer, jobb, ekonomi.
Marita Bladh
Samtalsspecialist & Certifierad Coach

Power Samtal

Äntligen - glöm flera år i terapi! Power Samtal kan radera din depression eller hämta hem dig från utbrändhet (eller förhindra depression och utbrändhet) på 60 minuter - eller snabbare!

Är du trött på att jagas både på jobbet och hemma och nästan slå knut på dig för att få dagen att gå ihop? Är du trött på sjukskrivning, mediciner och att huvudet känns som bomull? Eller är du trött på att vara jämt vara trött och aldrig känna dig riktigt glad?

 1. Vill du ta tillbaka ditt liv och bli den härliga människa du brukar vara, igen?

 2. Vill du ge din familj tillbaka sin goa och närvarande Mamma, Pappa, Make eller Maka?

 3. Vill du känna frihet, förväntan, fokus och livslust igen?


Om du svarade ja på någon av påståendena ovan - då är Power samtal absolut för dig!

Inspirerad av Byron Katies filosofier har jag utarbetat en samtalsmetod som sänker graden av depression något exceptionellt. Vissa personer i min försöksgrupp har små symptom kvar efter 60 min eller medger att de över huvud taget inte känner sig deprimerade längre. Detta gäller även personer som har varit mer eller mindre deprimerade hela sina liv. Läs mina utvärderingar här.

I många fall kan man identifiera sig med sin depression, man kan också ha format sitt inre, yttre och sociala liv efter den - det är därför även viktigt att i en integrerad process forma en ny identitet. För ett hållbart resultat erbjuder jag därför detta som ett paket om 4 veckor. 

Det enda som krävs av dig är att du är öppen och villig att radera din depression. Resten hjälper jag och Power Samtalet dig med. Det är mycket enkelt - häpnadsväckande snabbt och enkelt!

Ta reda på om Power Samtal kan hjälpa just dig, boka ditt kostnadsfria introduktionssamtal idag. Ring eller skicka ett mail till Marita och referera till Power samtal: 0722-698970 eller marita@mbnova.se - eller boka direkt via kalendern.

Erbjudande Power Samtal Paket á 4 veckor

 

Allt detta ingår i tjänsten:

 

 • 4 stycken 60 min. Power Samtal, där vi eliminerar orsakerna till din depression, och/eller utbrändhet en efter en samt bygger upp din nya  identitet.
   

 • 2 stycken 15 min. Quick Fix samtal ifall något dyker upp mellan våra samtal.
   

 • Under våra 4 veckor har du tillgång till hela min 20-åriga expertis som rådgivare och Coach.

Alla dessa Bonusar får du!
(Du väljer själv hur du vill använda dem)

 

 • 2 Djupmeditationer som ger ny kraft och energi. Bevisen är många, meditation läker och främjar hälsan som få andra saker.

 • Miniboken: Mästare på Mindfulness på 5 minuter. (Eller: det är svårt att oroa sig när man gör "Hunden.) Att behärska Mindfulness är en av huvudnycklarna till hälsa och glädje.

 

 • Verktyg: Skriv dig frisk och lycklig. Suverän metod för självutveckling och inspirerande insikter.
   

 • Verktyg: Din Bevisbok. Här samlas bevis varje dag för din hälsa och framgång. Ibland har vi svårt att tro något vi inte ser, Din Bevisbok hjälper dig att se.
   

Investering: för 4 veckor: 4.995 kr
 

Extra Bonus: Du som är kund hos MB Nova sedan tidigare är berättigad till 500 kr rabatt! Du får din rabattkod under ditt kostnadsfri intro-samtal.
 

Paketet kan fås mot faktura och delbetalning.

Kanske är du inte deprimerad men behöver annat stöd i livet?

Mentalt / Känslomässigt stöd

 

Livsviktiga samtal om dig och ditt liv!


Ibland befinner vi oss i situationer i livet när vi helt enkelt behöver en klok person med mycket livserfaren att prata med. Kanske har du försökt att prata med dina vänner men så småningom märkt du att de slutat lyssna, eller så avfärdar de dina problem och tycker att du ska rycka upp dig, eller så saknar de helt förståelse för vad du pratar om, eller till och med avbryter och börjar prata om sina egna problem?

Men saken är den, att ibland måste vi få processa våra problem - eller den situation vi befinner oss i, för att förstå, acceptera och förhålla oss till det som händer.

 

Vem (sjutton) ska man prata med?


Läs och begrunda dessa, inte så ovanliga, händelser i livet:
 

 • Du har problem i relationen. Ska du då prata med dina singelvänner?

 • Du går igenom en skilsmässa. Ska du då prata med dina vänner som själva befinner sig i äktenskap som knakar i fogarna?

 • Du har problem med dina tonåringar. Ska du då prata med dina vänner som inte har barn? Ska du prata med dina vänner som har småbarn?

 • Du ska bilda familj med en man/kvinna som har barn sedan tidigare. Ska du prata med dina vänner som fortfarande är kärnfamiljer?

 • Din ekonomi håller på att barka åt skogen. Ska du då prata med dina vänner som är höginkomsttagare? Ska du prata med dina vänner som har skuldsanering?

 • Din man/fru har hittat en annan. Ska du prata med dina gifta vänner? Ska du prata med dina singelvänner?

 • Du har blivit illa behandlad på jobbet. Ska du prata med dina arbetslösa vänner? Ska du prata med dina vänner som inte trivs på sina jobb? Eller kanske dina vänner som är egna företagare?

 • Du upptäcker att din man/fru tittar på porr utan dig - och känner dig kränkt. Vem vill du prata om det med?

 • En kär anhörig har dött. Ska du prata med vänner som inte förlorat någon? Ska du prata med en vän som visserligen förlorat någon själv men som inte kommit vidare utan pratar om sin egen sorg hela tiden?

Listan kan göras oändligt lång.

 

Ibland är det helt enkelt fantastiskt att prata med en utomstående. Någon som är kvalitetssäkrad som Coach och dessutom har massor av egen verklig livserfarenhet. Någon som förstår dig fullständigt. Någon som lyssnar aktivt och har förmågan att ge dig nya tankar, idéer och lösningar för att du ska må så bra som möjligt i vilken situation du än befinner dig i.

 

Jag (Marita) vill gärna vara den personen för dig. Jag har extremt mycket egen livserfarenhet. Jag har dessutom erfarenhet från tusentals samtalstimmar med människor som varit med om det mesta du kan tänka dig i livet. Inget ämne är främmande för mig. Ibland fastnar vi dock i det som händer - då behöver vi hjälp att komma vidare. Det hjälper jag dig med också.

Ett första samtal om 15 minuter är helt gratis! Om du inte känner förtroende för mig eller min förmåga att hjälpa dig, efter 15 min, behöver du inte boka någon ny tid eller betala för samtalet.

Boka ditt första kostnadsfria (15 min) samtal redan idag!

 1. Gå till "Kalendern" här på sidan och boka dag och tid,

  Du som redan är kund:

 1. Gå till "Kalendern" här på sidan och boka dag och tid,

 2. Gå sedan till "Webshoppen" och betala.

 3. Om du vill lämna ett meddelande går det bra i meddelanderutan som poppar upp när du bokar tid i Kalenderna. Det går också bra att ringa Marita: 0722-698970.

bottom of page