top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 19 enligt mina Tarotkort 170508


Hej kära läsare!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop, hoppas råden från mina Tarotkort ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!


Missa inte: Jag har knäckt Koden till Universums Bankkonto - vill du ha koden, klicka här >





Om du gillar Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner på sidan.


VECKANS TAROTSKOP


Inte bara slit och släp! Den här veckan uppmärksammas alla som gör ett fantastiskt arbete. Tänk inte att du bara sliter och ingen ser det, så är det inte. Alla som älskar sina jobb och utför sina uppgifter med bravur kommer nu eller om ganska snart att få sin belöning. Belöningen kommer i form av extra pengar, förmåner eller annan offentlig uppskattning.

Har du konstiga drömmar? Just nu påverkas många av oss av extra starka energier (= positivt), vi kan bland annat känna av det genom att våra drömmar blir intensivare eller att vi känner oss lite trötta. Inget att oroa sig över, drick lite extra vatten och ta en liten "power nap" om du kan emellanåt. Du har snart ställt om till de lite högre frekvenserna.

Friskt vågat, hälften vunnet, säger man. Men, just nu är det inte läge att prova något halvdant. Doppa inte bara tårna när möjligheter uppenbarar sig - vilket det kommer att göra, för väldigt många denna vecka. Nej, dyk i med hela dig!! *ler*

Lyckofärg denna vecka: ljusblått och turkos. Lyckotal: 14.


TIPS: Tycker du att telefonen ringer för sällan, ring själv. Och har du mobil, varför inte skicka iväg ett kort men rart SMS för att påminna om att du finns.

RÅD: Den här veckan är det lyckosamt att flytta och köpa och sälja hus. Om du inte har planer på något av det, dra nytta av energierna ändå genom att rensa ut allt du inte längre behöver. Det kommer att gå både fort och lätt. HINDER: Om du tycker att andra alltid får förmånerna - och du inget. Ställ dig först i kön - ingen kommer att ge dig den platsen, du måste ta den själv. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Drottning i Stavar från Lilla Arkanan och lyder: - Jag medveten om min fulla potential och manifesterar enkelt allt jag vill ha! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Känner du dig låst i din relation? Ingen kommer att "låsa upp dig". Det måste du göra själv. Varför inte sluta notera det som stör dig och börja fokusera på det som gör dig glad! Om du inte hittar något i relationen att vara glad över.... ja då finns det bara en sak att göra - sluta vara i den relationen.


Singlar: Filmen: Grabben i graven bredvid... kommer jag att tänka på. Denna vecka kan det hända att vi möter någon på en plats som kan anses lite ledsam... Men eftersom rådet kommer på den här positionen anar jag att relationen blir allt annat än ledsam!


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova



[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >




Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41









Taggar:

Välkommen!
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Gilla & Följ MB Nova på Faceboook!
  • Facebook Basic Square
bottom of page