top of page

MB Nova
MEDITATIONER

Chakrabalansering

- En guidad meditation i Cheopspyramiden

Harmoni och balans genom Chakrabalansering. Speltid 25 min.
Uppläsare: Marita Bladh

 

Denna underbara meditation tar dig med till det till det soliga Egypten och upp i den magiska Cheopspyramiden! Meditationen är kraftfull och effektiv samtidigt mjuk och harmonisk. Marita fick grunden till meditationen av sina Reiki Masters och har arbetat om den så att den ska passa alla.

 

Det är mycket läkande att balansera våra chakran, energicentra, i kroppen. Varje chakra hör ihop med en mängd psykiska, mentala och andliga företeelser. När det uppstår obalanser i våra chakran fungerar vi sämre. Ett sätt att balansera våra chakran är genom meditation.

​​
 

  • NEDAN KAN DU LYSSNA TILL DE FÖRSTA 9 MIN AV MEDITATIONEN.

  • Köp den i sin fulla längd, 25 min, i WEBSHOPEN. Pris: 49 kr. 

  • Meditationen är digital, du kan lyssna på den via din dator, mobil eller surfplatta

Chakrabalansering - Ett smakprov - Marita
00:00 / 00:00

Kort kostnadsfri Meditation

Guidad Avslappning för energi, lugn och ro - Marita Bladh 

Kostnadsfri Meditation
Meditation - Marita
00:00 / 00:00

Ett smakprov

Mer information:

Chakrabalansering är en healingmetod som går ut på att balansera kroppens energier via dess energicentra, chakras. De sju viktigaste chakrana ligger längs med kroppens mittlinje, och är förbundna med olika organ, körtlar och kroppsfunktioner. Till varje chakra finns andliga och själsliga förmågor, tonskalan och färgskalan är också knutna till chakrasystemet . 

När våra chakran, som i stor grad berörs av våra tankar och känslor, kommer i obalans påverkas vi både fysiskt och psykiskt. Chakrasystemet är som en karta över hur vi fungerar fysiskt, psykiskt och känslomässigt och är en god vägledare vad det gäller att återfinna balansen i livet och kan även ses som personlig utveckling.

Länken du får i samband med din beställning kan spelas upp på alla enheter: dator, platta, mobil. Speltid 25 min.

bottom of page