top of page

MB Nova
COACHING & UTBILDNING FÖR FÖRETAGARE

- En Coach tjänar pengar åt ditt företag

 

Okej, låt oss få rätsida på det här! Många företagare tror att det är en kostnad att anlita en coach. Fel! Rätt coach hjälper dig att tjäna pengar! Det finns inga hinder för att du inte skulle kunna dubbla eller, till och med, tredubble din inkomst på ett enda år. Och du kan göra det på ett sätt som känns enkelt, roligt och äkta för dig. (Utan att känna dig som en karikatyr av en bilförsäljare. *ler)

Ok, innan du börjar vinda med ögonen och mumla något i stil med: ”- säkert, så snart det blir två tisdagar i samma vecka så” - så lyssna nu!

Du har lagt allt du har i form av energi, tid och resurser på ditt företag, eller hur? Och ändå tjänar du kanske fortfarande inte några stora pengar eller har den frihet att leva som du vill – alltså själva drömmen och anledningen till varför du kanske en gång startare ditt företag. Bortsett från din önskan att hjälpa andra så klart… den delen finns säkert kvar och du hjälper säker många – men lönen och friheten motsvarar kanske inte din dröm, eller din arbetsinsats?

 

Att framgångarna uteblivit beror troligen inte på att du är lat och inte arbetar – du jobbar säkert hela tiden. Det är heller inte för att du inte behärskar en viss magisk marknadsföringsformel, inte heller för att du inte annonserar på Facebook.

 

Nejdå, anledningen är troligen att du inte har strukturerat ditt företag på ett sådant sätt att det ens är möjligt för dig att generera den vinst du vill ha. Och alla dina marknadsföringsstrategier, nätverksträffar, annonsering, inköp av ny hemsida, visitkort, broschyrer och annat (du tror du behöver) kommer inte att bidra till ditt affärsresultat innan du strukturerar om dina tjänster och/eller ditt produktutbud så att en högre omsättning är möjlig!

Marita Bladh
Certifierad Coach genom ICC & Skandinaviska  Ledarhögskolan
Elene & Lars-Eric Uneståhl
Business team
Affärsmöte
Knit Shop

Hej! Jag heter Marita Bladh och i över 10 år har jag hjälp företagare att skapa system, strategier, nya produkter och – inte minst – det nya tankesätt de behöver för att radikalt och konsekvent öka sina vinster, höja sin lön och samtidigt ha roligt, känna frihet och personlig tillfredsställelse.

Så oavsett om du startat ditt företag nyligen eller varit igång i tio år så vill jag att du ska veta att det inte behöver vara svårt att bygga ett lönsamt företag som du älskar. Troligen behöver du bara strukturera om ditt företag så att det kan generera mer pengar utan att det för den skull kräver att du arbetar dygnet runt, året runt – eller känner dig som en bilförsäljare! *ler*

Gratis ebok:

25 gruvliga misstag många företagare gör - och hur du undviker dem!

International Coaching Community

Länk >

bottom of page