top of page

MB Nova
Workshop - Attrahera Kärlek (för grupp)

Den ultimata Workshopen för dig som längtar efter kärlek...

Den perfekta workshopen för dig som vill lära dig mer om livet och kärleken, med hjälp av Attraktionslagen och distanshealing.

LYSSNA PÅ TEXTEN - MARITA
00:00 / 00:00

WORKSHOP - ATTRAHERA KÄRLEK​

NÄSTA TILLFÄLLE: 6 april 2022    / Boka via Webshopen

 

OMFATTNING: Denna workshop pågår på distans under två veckor.
 

TID: 20.00 - 20.30, vid starttillfället – därefter valfri tid varje dag. Du gör alltid bara så lite eller mycket du själv vill. 

 

WORKSHOPEN passar dig som vill:

 • Hitta en ny kärlekspartner

 • Förbättra din nuvarande relation/äktenskap

 • Utveckla kärleken till dig själv

 • Förbättra relationerna till andra, till exempel:
  familj, arbetskollegor, släkt och vänner

 • Rensa ryggsäcken från gamla besvikelser

 • Lära dig mer om kärlek!!

 

ALLT DETTA INGÅR:

 

1. Daglig Distanshealing under 2 veckor. Marita är Reiki Master sedan 1998, hon skickar distanshealing till dig i syfte att hjälpa dig rensa ut blockeringar, negativa energier och för att öppna ditt hjärta för kärlek. Du tar emot healingen enligt en speciell metod som skickas till dig.

2. Handbok med fantastiska tips, råd och strategier - du får allt från kunskap i Attraktionslagen, metoder för att välja partner till inspiration i att gå vidare till det som ditt hjärta längtar efter.

4. Dagliga emails med massor av tips, råd och kunskap om livet, relationer och kärlek!

Plus en hemsida där allt material finns - och där det mesta dessutom är inspelat så du kan lyssna!!

Workshop_AttraheraKärlek3.png

Unik Workshop skapad

2010 av Marita Bladh

Marita berättar:

 

Sedan starten 2010 har hundratals människor deltagit i denna unika workshop med fantastiska resultat! Workshopen passar både män och kvinnor.

 

Workshopen är på distans, du kommer att få information om exakt hur det går till och du gör så mycket eller lite du vill på tider som passar just dig!

 

SOM BEKANT kan man inte ändra andra – bara sig själv. Denna workshop är för dig som, genom healing och rejäla verktyg och beprövade metoder vill få hjälp att bli en bättre partner och/eller attrahera in mer kärlek i ditt liv. Du kommer också att få verktyg för att älska dig själv lite mer!

 

Du får till exempel en handbok i anslutning till workshopen. Den innehåller många aha-upplevelser, strategiska verktyg och bra praktiska övningar. Verktygen och övningarna har som syfte att hjälpa dig att rensa ”ryggsäcken” och att identifiera din ”drömpartner”. Att nå sina mål handlar som bekant om att veta vad man vill och att aktivt gå i önskad riktning. Det får du hjälp med!

 

Välkommen att ta del av en spännande och effektiv metod! Varma hälsningar, Marita

PRIS: Privatpersoner 995 kr, inkl. moms.

EXTRABONUSAR! 

Att ladda ner som pdf-filer

 1. Guide: 10 signaler som kan förutsäga skilsmässa (värde 199 kr)
   

 2. Guide: Lär dig konsten att flirta! (värde 98 kr)
   

 3. Minikurs: Från Kärlekstabbar till KärleksSmart! (värde 199 kr)

Lyssna när Marita berättar om kärlek - och Själsfränder!

Kärlek & Själsfränder - Marita
00:00 / 00:00

Workshopen kan betalas via faktura och delbetalning.

Mer information:

WORKSHOP - BESKRIVNING:

Är du också rolig, trevlig, hyggligt attraktiv – och singel?


Notera! Workshopen passar även dig som är i en relation och vill få den mer kärleksfull eller få en positiv påverkan på andra relationer i ditt liv ex; chef, arbetskollegor, släkt och vänner – eller mer kärlek till dig själv.

SOM BEKANT kan man inte ändra andra – bara sig själv. Denna workshop är för dig som, genom healing och andra metoder, vill få hjälp att bli en bra partner och attrahera in mer kärlek i ditt liv. Med ”andra metoder” avser jag en handbok som jag har skrivit som du får i anslutning till workshopen. Den innehåller många tänkvärda tankar, strategiska verktyg och bra praktiska övningar. Verktygen och övningarna har som syfte att hjälpa dig att rensa ”ryggsäcken” och att identifiera din ”drömpartner”. Att nå sina mål handlar som bekant om att veta vad man vill och att aktivt gå i önskad riktning. Det får du hjälp med.

VARJE DELTAGARE får dagligen personligt anpassad distansbehandling. Det går till på samma sätt som vid en vanlig distanshealing - jag använder bara andra tekniker och fokus. Vid detta tillfälle deltar du på distans med mig i 30 minuter, därefter skickas energi till dig och dina mål dagligen i 2 hela veckor (då behöver du inte vara med aktivt).

JAG LOVAR INTE att du kommer att gifta dig eller hitta den perfekta partnern inom 2 veckor. Men, genom att skicka energier som stärker din självkänsla och ditt kärleksflöde, energier som hjälper dig att rensa i din ryggsäck samt ge dig metoder och verktyg för hur du själv kan göra för att attrahera kärlek – tror jag att du kommer att märka att du drar till dig betydligt fler kärleksfulla människor i ditt liv. Och tänk, någon av dem kanske är den perfekta partnern för dig! 

Förutom att ta emot healing kommer du även att få en handbok med bra och effektiva och verktyg på vad du själv kan göra, dels för att attrahera in en partner i ditt liv, dels att rensa ut ev. negativa erfarenheter kring relationer i ditt förflutna. 

 

Exempelvis:
- De 3 magiska U’na för en lyckad relation
- Metoder för att ”tömma ryggsäcken” och börja om 
- Identifiera rätt partner
- Skriva önskelista på saker eller personer man vill möta
- Affirmationer
…och mycket mer!

Välkommen!
 

bottom of page